SANT SILVESTRE CARRIONERA, BRAVO PAPARRES!!

Molts de participants a la darrera carrera de l’any i molta festa després de la cursa amb brindis i xocolata a càrrec de l’associació de veïnats. Feliç 2019 Podeu veure totes les fotos clicant:

https://photos.app.goo.gl/Z6UnsJnuoddiXNuaA

X BAIXADA DE LLUC A SON CARRIÓ A PEU

Enguany el Club Esportiu Ses Paparres han organitzat la X edició de la baixada de Lluc a peu dins els actes de les Festes de Sant Miquel de Son Carrió, molta participació com cada any, després de sopar a Lluc baixen cap a Caimari, altres a Inca, uns quants a Sineu i els més valents i valentes arriben a Son Carrió, enguany hi han arribat 7 homes i una dona. Enhorabona. l’Associació de veïnats ha preparat una paella al Poliesportiu per dinar. (Fotos de na Mari Calafat i en Jaume Bassa)

Fotos de la X Baixada de Lluc a Son Carrió a peu

BUS BATXILLERAT

CANVI D’HORARI D’INICI DE LES ACTIVITATS LECTIVES PER A L’ALUMNAT DE BATXILLER‼️‼️

Us informam que la presentació del curs escolar per a l’alumnat de Batxiller serà el proper dimecres 12 de les 8.00 a les 9.50h. 
Seguidament, de les 9.50 fins a les 14.00h, es durà a terme l’inici de les activitats lectives.

🚍 Per aquest motiu, el bus farà el següent recorregut: 🚍

ANADA ➡️: 
7.15 h Poliesportiu (Son Carrió)
7.30 h Plaça Donants de Sang (Sant Llorenç)
7.33 h La Caixa (Sant Llorenç)
7. 35 h Plaça dels Morers (Sant Llorenç)

TORNADA ⬅️: el bus partirà a les 14.10 h des d’Artà.

Per altra banda, us recordam que els/les alumnes que cursin Cicles Formatius, faran la presentació divendres dia 21.

Foment de Lloguer d’Habitatges; el Govern Balear t’ajuda a pagar el teu lloguer

Si tens menys de 35 anys i vius de lloguer, el Govenr de les Illes Balears t’ajuda a pagar-lo a través del programa de Foment de Lloguer d’Habitatges gestionat per l’IBAVI.

Aquest programa et pot ajudar a pagar fins a un 40% del teu lloguer; i en alguns col·lectius, fins a un 50%. Una oportunitat que pretén facilitar l’accés i la permanència a sectors de població amb escassos recursos a un habitatge.
Des del 31 d’agost i fins al 31 d’octubre pots demanar aquestes ajudes o bé telemàticament enviant la sol·licitud des de la següent pàgina o telefonant al 900.780.000.

Continua llegint

FUTBOL BOMBOLLA

El dimecres capvespre els al.lots s’ho han passat pipa amb les bombolles gegants al poliesportiu de Son Carrió, aquesta divertida activitat està organitzada pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Sant Llorenç.

Fotos del Futbol Bombolla