XXVII FIRA RAMADERA

Aquest diumenge s’ha celebrat la XXVII edició de la fira ramadera de Son Carrió amb molts de visitants que no s’han volgut perdre el darrer dia de les festes patronals. La protagonista de la fira d’enguany ha estat l’abella mallorquina amb la mel i altres productes derivats.
Al matí el ball dels caparrots amb els xeremiers del Puig de sa Font a la plaça de l’església, seguidament han acompanyat les autoritats a la plaça de ca n’Apol.lònia on hi havia els expositors d’abelles i mel, gastronomia i activitats.
S’han atorgat els premis del IX concurs morfològic de l’ovella mallorquina a les ovelles de Son Perot, de n’Esteva de sa Carrotja, de Mirabò i d’en Xurí, els premis locals han estat per a na Miranda Crespí i el carrioner Joan Galmés. Han fet entrega dels premis les autoritats amb la manescal Maria Antònia Espinosa.

Altres actes que s’han pogut gaudir durant el dia han estat la III cata de vi del restaurant es Torrent, l’exhibició de crawler 4×4 organitzat pel Trial RC Mallorca, l’actuació dels castellers al.lots de Llevant, la batucada Bloco Ayan i el ball de bot amb l’Agrupació Sa Torre, a més de les atraccions de la fira i els estands amb productes artesans i gastronòmics.

Un dia ben complet que ha estat mel d’abella🐝Molts d’anys.
Si teniu un moment podeu veure totes les fotos aquí👇

https://photos.app.goo.gl/eyzWqVx64mMjoF8r5

 

XXV FIRA RAMADERA

Molta gent i bon ambient a la 25 edició de la fira de Son carrió on el porc negre mallorquí en fou el protagonista; caparrots, xeremiers, castellers, batucada, concurs morfològic d’ovella de raça mallorquina i moltes paradetes d’artesans, per acabar amb el ball de bot.
Des de la Delegació volem agrair la col·laboració de totes les persones i entitats que han col.laborat per fer possible les festes un any més, els diferents departaments de l’Ajuntament, la policia local, protecció civil, creu roja. MOLTS D’ANYS!

Fotos de la Fira i el Ball de Bot

Programa Festes Patronals 2017

Festes_patronals_2017

Suspeses les Beneïdes a Sant Llorenç

COMUNICAT D’ÚLTIMA HORA: tant les Beneïdes de Sant Antoni a Sant Llorenç, com la torrada, com la demostració de ball queden anul·lades degut al mal temps. Si no hi ha res de nou, les Beneïdes les farem diumenge dia 22 de gener a les 15.30 hores i, seguidament, la torrada i el ball de bot. Perdonau les molèsties. Gràcies.

Diada de les Brodadores a Sant Llorenç

Aquest Diumenge 16 de novembre, a Sant Llorenç des Cardassar tendrem ocasió de viatjar a través del temps i tornar anys enrera per reviure una temàtica cultural, els brodats i les brodadores. Per commemorar aquesta antiga tradició mallorquina, l’Ajuntament de Sant Llorenç ha organitzat una diada per a tots els visitants que vulguin visitar el municipi. Les activitats seran a la Plaça de l’Església. Els carrers han estat adornats amb una decoració dins la temàtica dels brodats molt peculiar, feta pels nins i nines de Sant Llorenç. A les 11:00 Inauguració de la Diada a càrrec dels xeremiers. Venda de brodats, material de brodar i dolços artesans a càrrec de la gent gran i pastisseria ca ses Bessones. Demostració de diverses tècniques de brodar amb la participació de brodadores de Sant Llorenç, Son Carrió, Felanitx, Manacor i Banyalbufar. Demostració i venda de tambó d’ametlla a càrrec de la gent gran. Escultura en viu a càrrec de Damiarnau. A les 12.30 Visita guiada a l’exposició A les 15.30 Desfilada de roba: roba pagesa, roba antiga de caixada, roba de taller confeccionada a Sant Llorenç, moda eivissenca. A les 17h Clausura de la diada amb ball de bot per tothom a càrrec dels Sonadors de Sant Joan Pelut i la participació de l’Escola de ball Va de Jota. A més de les activitats, comerciants de la comarca exposaran els seus productes artesans com llatra, brodats, patchwork i altres de la temàtica.