CONTES DE NADAL PER ADULTS A SON CARRIÓ

Els contes no només són pels infants, com bé va dir na Catalina Valriu que va entendrir el públic assistent a la capella de Son Carrió el divendres horabaixa, ens contà dos contes meravellosos de nadal, La història de l’altre Rei Mag i una història americana d’amor, dues narracions plenes de generositat que ens recordaren el vertader sentit de les festes de nadal, no tot és consumisme, hi ha valors molt més importants que cal tenir en compte. Bon Nadal a tothom.

Fotos dels Contes de Nadal per Adults

CONTE I TALLER DE NADAL A LA BIBLIOTECA

El dimecres capvespre, el Departament de Joventut ha organitzat un taller de fantàstics dolços de nadal a la capella de Son Carrió i després na Cati de Baobab ha vingut a la biblioteca convidada per n’Assumpció, per a contar un conte divertit i fer un taller amb plastilina, un Pare Noel acolorit que els al.lots se n’han pogut dur a ca seva per a decorar.

FOTOS DEL TALLER DE NADAL

TALLER DE ROSARIS A LA CAPELLA DE SON CARRIÓ

Per Tots Sants, rosaris! i amb una patena ben grossa, des de que tinc memòria és costum a Mallorca regalar-ne als fillols i filloles, amb el temps han anat canviant les llepolies però no el costum, per això l’APIMA de Son Carrió ha tingut la bona idea d’organitzar-ne un taller, juntament amb la biblioteca i S’Altra Senalla, a la capella de ca ses monges. Rosaris de coloraines amb fruites deshidratades i patenes pintades, cada infant se n’ha pogut dur el seu cap a cases.

Fotos del Taller de Rosaris