FOTOS DE LA QUARENTENA – SON CARRIÓ EN FAMÍLIA

Destacades

📣 Des de la Delegació ens agradaria fer un arxiu de fotos, per tal que quedàs constància de la quarentena dels carrioners durant l’estat d’alerta, per això demanam la vostra col·laboració:
👉 enviant (tres fotos per família del que soleu fer durant aquests dies de reclusió) No es tracta de cap concurs 😀
Les podeu enviar per facebook als comentaris d’aquesta notícia, per messenger a Catalina Rafela Galmés, per correu electrònic a carriocity@gmail.com o per WhatsApp al mòbil de la Delegació 620223225 
📸 Quan acabi el confinament publicarem totes les fotos a carriocity.
Moltes gràcies i ànims, entre tots ho aconseguirem #totaniràbé

DELEGACIÓ DE SON CARRIÓ-TELETREBALL

Destacades

🖥📲 Degut a les noves recomanacions del Govern, la Delegació de Son Carrió estarà tancada fins dia 14 d’abril, podeu continuar fent les vostres consultes, peticions i incidències telemàticament,
al correu electrònic: crgalmes@santllorenc.cat
per telèfon: al 971 56 96 19 (esperar 5 tons per rebre resposta)
o al mòbil 620 22 32 25 (també per whatsapp)
ÀNIMS! entre tots ho aconseguirem #quedatacasa

CERTIFICATS D’EMPADRONAMENT I DIGITALS

Destacades

Obtenció de certificats d’empadronament per a sol·licitar la moratòria en el pagament d’hipoteques

📌CERTIFICATS D’EMPADRONAMENT A SON CARRIÓ: Si necessitau un certificat d’empadronament podeu telefonar a la delegació: 971 56 96 19 i venir-lo a cercar de 9 a 14 h, tocant el timbre.
🏷CERTIFICATS DIGITALS: Si necessitau el certificat digital podeu venir a la Delegació de 9 a 13’30 hores i tocar el timbre.

GALA DE TERRAT CARRIONER

📢 Podeu fer les vostres peticions al Facebook de carrioners. 

BUTLLETÍ INFORMATIU AJUNTAMENT

Degut a la intensa activitat municipal que s’està duent a terme aquests dies, per l’Estat d’Alarma decretat per l’Estat provocada pel COVID-19 (coronavirus), l’Ajuntament vol facilitar-vos un recull de les accions dutes a terme al nostre municipi i diversos enllaços d’interès per a que pogueu accedir a informació de caràcter oficial en relació a aquesta pandèmia.

A més, hem elaborat un Butlletí Informatiu on recollim tota la informació d’interès relativa a aquesta crisi sanitària. Aquest butlletí es pot consultar o descarregar.

Finalment volem informar-vos que el contingut d’aquesta notícia es trobarà permenentment en revisió i, per tant, també actualitzada.

https://www.santllorenc.es/ca/noticies-ajuntament/especial-butlleti-informatiu-covid-19