EL PREGÓ DÓNA EL SUS A LES FESTES DE SON CARRIÓ

Després del passa carrers de la banda de música, el doctor en veterinària, Bartomeu Anguera ha fet el pregó parlant del porc negre mallorquí, protagonista de la fira d’enguany; acte seguit ball dels caparrots carrioners amb els xeremiers del puig de sa font que ens han acompanyat a inaugurar totes les exposicions.

A sa capella s’ha fet entrega dels premis del XXIX certamen de pintura, el 1r premi s’ha atorgat a Tomeu Salom, el 2n a n’Alexandra Castillo i una menció especial a na Xisca Prohens.

Al Centre Cultural de ca n’Apol.lònia s’ha inaugurat l’exposició del porc negre mallorquí i les fotografies de la sobrassada; a damunt la UBS l’art de l’Art de Ramon Llull d’11 joves artistes de les Illes Balears, n’ha fet la presentació en Toni Torres. També s’hi exposen els cartells de la fira ramadera que ja compleix 25 anys.
Finalment la vetlada ha continuat amb el refresc preparat pels alumnes del cicle formatiu de cuina de l’IES Puig de sa Font, plats saborosos i originals amb la bona música del grup Stand Arts.

Fotos del Pregó