NOCES D’OR DEL MOSSÈN CARRIONER RAFEL UMBERT

Aquest diumenge, el poble de Son Carrió ha estat de festa. Els veïns han participat a la celebració de les noces d’or del Mossèn Rafel Umbert “Llullo” actual rector de Santa Margalida, l’església de Sant Miquel ha quedat petita i emocionada sentint el sermó d’en Rafel. Avui, dia 25 de juny feia exactament 50 anys que en Rafel oficià el seu primer sermó a la mateixa església del poble que el va veure néixer.
La coral de voluntaris ha preparat un grapat de cançons que cantaven amb ell, fa anys. L’associació de la 3ª edat i de veïnats li han fet entrega d’una placa, el batle Mateu Puigròs i el delegat de Son Carrió, Mateu Frau li han regalat una litografia de l’artista Xisco Rubio, en nom de la Delegació de l’Ajuntament i el rector Jaume Mercant, li ha dedicat unes emotives paraules, fent-li entrega també d’un obsequi en nom de la parròquia, una talla grega, amb la presència del vicari episcopal, Andreu Genovart.
Després d’unes paraules de na Maria Montserrat Rosselló, recordant amb nostàlgia les acampades que feien gràcies a la iniciativa d’En Rafel, ha posat un àudio amb un poema de Miquel Font, un poema de 50 versos pels 50 anys de sacerdoci, molt emotiu.
Amb el so dels xeremiers del Puig de sa Font, tothom ha anat a la plaça on hi havia un refresc preparat per l’associació de la 3ª edat amb la col·laboració de molts de voluntaris.
Gràcies a totes les persones que heu participat i per molts d’anys Rafel!

Fotos de les Noces d’or de Mossèn Rafel Umbert