PREGÓ I INAUGURACIÓ DE LES EXPOSICIONS

Dilluns a vespre després del passa carrers de la banda Municipal de música de Sant Llorenç, el pregó emotiu dels joves carrioners Elisabet Genovart i Juan Blas Garcia, coordinats per en Toni Adrover, donà el sus a les festes. Després del primer ball dels caparrots carrioners amb els xeremiers del Puig de sa Font s’inauguraren totes les exposicions:
– A la capella de ca ses monges el XXX Certamen de pintura, n’Aníbal Cadamuro guanyà el primer premi, el segon per a la pintora Ana Cabello i la menció especial per a Jorge Cabral.
– Al Centre Cultural de ca n’Apol.lònia l’exposició de la patata a Mallorca, coordinada pel Departament de Cultura i Festes de Sant Llorenç.
– A la sala polivalent de la UBS “Les fites del poble” organitzada per l’Associació de veïns de Son Carrió. A la plaça de ca n’Apol.lònia hi hagué un aperitiu bo i original de plats elaborats amb patata a càrrec de l’antic celler Can Cotà de sa Pobla, amenitzat per la música dels Martini Boys.
Les exposicions estaran obertes de 19 a 21 h aquesta setmana de festes i el diumenge, dia de la fira, estaran obertes de les 10 a les 19 h. Tothom hi està convidat.

Fotos del Pregó i la inauguració de les exposicions

i aquí teniu el vídeo:

Video del Pregó