XXVI FIRA RAMADERA DE SON CARRIÓ

La pluja de la matinada no ha arrufat els firaires i ramaders, aquest diumenge molta gent ha vingut a fira a Son Carrió, un dia ple d’activitats des de les 9 a les 20 hores passades. Durant el matí el batle Mateu Puigròs, els regidors i autoritats han recorregut els estants per arribar a la plaça de ca n’Apol.lònia acompanyats pels xeremiers des Puig de sa Font. La patata, protagonista de la fira s’ha pogut degustar cuinada de diferents maneres pels restaurants participants a més de vins de la terra, formatges Binibeca i la mostra d’animals han ocupat tot el matí.
Al VIII concurs morfològic de l’ovella de raça mallorquina hi han participat 20 corrals, la manescala Maria Antònia Espinosa ha nomenat els premiats: Can Perot, Sa Carrotja, Mirabò, can Xurí, sa Barrer i en Toni Vicento i se’ls ha fet entrega d’uns plats decorats per l’associació Estel de Llevant. Entre altres activitas s’ha pogut veure l’exhibició de crawler 4×4 organitzada pel Trial RC Mallorca, el II tast de vi del restaurant es Torrrent, la visita al museu del tren a càrrec de la Fundació Ferrocaib, l’Acrocirc i els malabars per als més petits, l’Agrupació sa Torre ha posat el punt final amb el ball de bot.
Agrair la col·laboració de la Policia Municipal, la brigada, el servei de neteja i als departaments de l’Ajuntament que hi han participat.

Fotos de la XXVI Fira Ramadera