PREGÓ FESTES SON CARRIÓ

La Dra. Mar Leza Salord, biòloga i professora de la UIB, ha parlat del meravellós món de les abelles davant un nombrós públic al carrer Major, grans i petits han gaudit de les explicacions descobrint un món desconegut i curiós per a molts de nosaltres. Acte seguit els caparrots carrioners han fet el 1r ball a la plaça de l’església amb el so dels xeremiers des Puig de sa Font i la banda de música de Sant Llorenç ha acompanyat la comitiva a les exposicions.
A la Capella de ca ses monges s’ha fet entrega dels premis del XXXI Certamen de pintura, na Mar Ripoll ha recollit el 1r premi i na Guadalupe Carracedo el segon, compartit amb en Gonzalo Rodríguez.
A ca n’Apol.lònia s’ha inaugurat l’exposició de l’abella mallorquina i els seus productes, per a l’ocasió el carrioner Miquel Font ha llegit una glosa molt dolça donant la benvinguda a les festes.
A damunt la UBS es pot visitar l’exposició d’art del fons Municipal i una col·lecció de 10 litografies de diferents autors que estan a la venda en solidaritat amb els afectats de la torrentada.
Per acabar la festa, refresc a càrrec del Poliesportiu de Muro amenitzat per la bona música dels Martini Boys. Un vespre mel d’abella.

FOTOS AQUÍ:

https://photos.app.goo.gl/gQCFh2z19fjabQxG8