PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “SA TORRENTADA”

Dia 9 d’octubre de l’any passat el món es va aturar al Llevant mallorquí, i el record d’aquest dia fatídic encara roman a la memòria de totes les persones que ho varen viure de primera ma.

El dissabte horabaixa, varis dels autors del llibre “sa torrentada” han vingut a presentar-lo a Son Carrió, en Pep Cortès de card.cat i el geògraf Miquel Grimalt que n’ha explicat la visió geogràfica, davant un nombrós públic atent. El batle Mateu Puigròs i el Delegat de Son Carrió Jaume Bassa, per part de l’Ajuntament que ha editat el llibre juntament amb l’Associació Cultural Flor de Card. Els dobbers de la seva venda es destinaran als afectats per la torrentada. A Son Carrió el podeu comprar a la Delegació i a la biblioteca, al preu de 15 €

Un llibre per a preservar la memòria dels fets, amb testimonis que ho visqueren, amb un record als que hi perderen la vida i amb l’agraïment als voluntaris que desinteressadament ajudaren durant les setmanes posteriors. En definitiva, un llibre complet des de tots els caires, amb un enllaç per a poder visualitzar els vídeos i fotos que s’han recopilat. La portada és de l’artista llorencí Guillem Nadal.

Com diu al llibre: “Que mai la torrentada anegui l’esperit”

Fotos de la Presentació del Llibre

Vídeo de sa Torrentada