Setmana Europea de la Prevenció de Residus

♻️ L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar s’adhereix a la #setmanaeuropea de la prevenció dels residus 2019

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus neix d’un projecte de 3 anys que rep el suport del #programaLIFE de la Comissió Europea. L’objectiu és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Els objectius d’aquesta Setmana Europea són:

Donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria.
Fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d’Europa.
Fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus.
Fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).

Aquest any 2019 la Setmana Europea de la Prevenció dels Residus es durà a terme del 16 al 24 de novembre de 2019.
Per aquest motiu des de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar té la intenció de organitzar diverses activitats en el marc d’aquesta setmana:

1- Sant Llorenç des Cardassar
👉Dissabte, 16 de novembre de 2019. De 10 A 12 Hores a la Plaça Nova. Sant Llorenç des Cardassar: Ecojuga. Parc de jocs reciclats col·lectius creats a partir de transformar els residus.
👉Dijous, 21 de novembre de 2019. De 10 a 12 hores. Pl. Nova. Sant Llorenç: Al mercat, sense plàstics! Carpa informativa sobre la prevenció dels residus en el mercat. Obsequi de bossa de malla per la compra de fruites i verdures.​

2- Son Carrió
👉Dissabte, 16 de novembre de 2019. De 16 a 18 Hores a la Plaça Mossèn Alcover. Son Carrió. Ecojuga. Parc de jocs reciclats col·lectius creats a partir de transformar els residus.

👉Dijous, 21 de novembre de 2019. De 10 a 12 hores. Pl. Plaça Mossèn Alcover. Son Carrió. Al mercat, sense plàstics! Carpa informativa sobre la prevenció dels residus en el mercat. Obsequi de bossa de malla per la compra de fruites i verdures.​

3- Sa Coma
👉Diumenge, 17 de novembre de 2019. De 10 a 12 hores a la Plaça Mare-selva, 2. Sa Coma. Ecojuga. Parc de jocs reciclats col·lectius creats a partir de transformar els residus.