SANT ANTONI 2020

Aquest diumenge ha estat festa grossa a Son Carrió, hem encetat les festes de Sant Antoni amb el 1r ball dels dimonis a les 16 h a ca n’Apol.lònia, acte seguit tota la comitiva de dimonis acompanyats pels xeremiers des Puig de sa Font han anat a ballar a cals Tonis i Tonines que ho havien sol.licitat. Fins passades les 18 h hi ha hagut balls per tot el poble fins que ha començat la dimoniada. VISCA Sant Antoni! Aquí podeu veure totes les fotos i el 1r ball👇

https://photos.app.goo.gl/kFSrumM7ZgEgjz819

després de ballar a cals Tonis i Tonines, els dimonis carrioners s’han trobat a la plaça Mossèn Alcover amb les colles de dimonis de Sa Coma, s’Illot, Porto Cristo, Cales de Mallorca i amics de Sant Antoni de Manacor, tots plegats han partit cap a la plaça de ca n’Apol.lònia amb els xeremiers des Puig de sa Font. El delegat Jaume Bassa ha presentat les colles i després d’encendre el fogueró han ballat tots al seu voltant. Moltes gràcies a tots els dimonis i Sant Antonis per participar.

Acte seguit tothom ha pogut sopar de llonganissa i panxeta a càrrec de l’associació de veïnats de Son Carrió, a més de gaudir de la fantàstica exposició de dimonis de vidre d’en Pere Ignasi de sa Pobla.

Podeu veure totes les fotos aquí 👇

I després de la dimoniada, es va inaugurar l’exposició de dimonis de vidre de Pere Ignasi de sa Pobla que juntament amb el seu fill, presentaren unes peces de vidre magnífiques, dimonis, caragols, gerros. Escultures d’una gran originalitat que varen encantar el nombrós públic assistent. Us convidam a visitar l’exposició el DIMARTS DIA 14 I el DISSABTE DIA 18, de 17 a 20 hores.