FESTES SA COMA 2020

📣 Salutació i comunicat sobre les Festes de sa Coma 2020
Benvolguts veïns i veïnes de sa Coma, com és més que evident pel que tothom sap, estam vivint una de les més impensables situacions que ens poguéssim imaginar mai, la pandèmia mundial de la #COVID19.
Aquesta pandèmia ha canviat les nostres vides, la nostra actitud, la nostra manera de pensar i també les nostres festes.
El mes de juliol són les festes de sa Coma, unes fantàstiques i animades festes d’estiu que, cada any, agafaven més i més força entre la nostra comarca i on turistes i residents gaudíem junts d’una setmana intensa i variada d’actes per a tots els gusts i edats.
En el mes de març ja teníem preparat un atractiu i ampli programa per a les festes d’enguany, però les coses han canviat molt, sobretot pel que fa a les prioritats, les necessitats i el que és prescindible o no. Per això, enguany serà especial, diferent i inusual. Després de demanar l’opinió dels representants de les entitats del nucli de sa Coma, i escoltant la proposta que ens van suggerir, amb molta prudència, sentit comú i solidaritat es va decidir anul·lar quasi de forma total les festes de sa Coma el mes de juliol.
D’aquesta manera, també contribuïm a que una gran part dels pressupostos de festes de tot el municipi, vagin destinats a cobrir les necessitats bàsiques originades per la crisi sanitària.
Però vist que el 12 de setembre torna a ser festa a sa Coma, i si la situació sanitària és favorable, ens plantejam poder fer un programa d’actes festius durant aquestes dates.
La setmana passada havíem programat un sol acte, per deixar testimoni de les festes, per poder-nos trobar: una pujada al Castell de sa Punta de n’Amer, un dels llocs més emblemàtics i estimats de la nostra costa. Però estam sempre pendents de les darreres notícies i indicacions de la Conselleria de Salut i Consum, i vista la darrera hora, on les coses no avancen de la manera que ens agradaria, hem decidit no arriscar innecessàriament i anul·lar de manera definitiva qualsevol acte festiu.
Finalment, no pot faltar un agraïment 👏🏼 al comportament exemplar que heu tengut en el temps de confinament.
Moltes gràcies,
Emilia Díaz-Asensio Muñoz

– Delegada de festes

Nicolas Bordal Garcia

– Delegat de la zona costera