SOL·LICITUD CERTIFICAT DIGITAL

A partir del proper dilluns, 27 de juliol, totes les persones que volgueu sol·licitar el vostre 🌐 #CertificatDigital, ho haureu de fer al SAC (Servei d’Atenció a la Ciutadania), en el següent horari i en la següent ubicació:

-Dilluns: de 8 a 15 h, únicament al SAC de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar
-Dimecres: de 9 a 14 h, únicament a la Delegació de Son Carrió
-Divendres: de 8.30 a 14 h, únicament a la Delegació de sa Coma

És imprescindible que, abans d’acudir-hi, sol·liciteu el Codi de Sol·licitud al següent enllaç de la FNMT-RCM, ja que és indispensable que el presenteu al SAC per a poder activar-lo correctament 👉 https://bit.ly/2OOFTVp

Recordau que aquest Certificat Digital us permetrà accedir a multitud de tràmits telemàtics des de la comoditat de casa vostra, qualsevol dia i hora de la setmana. Per exemple, a la Seu Electrònica de l’Ajuntament, podreu obtenir el ✈️ certificat de viatge, sol·licitar 🚍 beques de transport per a estudiants, lliurar 📝 instàncies generals, i un llarg etcètera.