EXPOSICIÓ JOSÉ MANUEL BROTO A CA N’APOL·LÒNIA

El proper dimarts, 29 de setembre, a les 18 h, es podrà visitar l’exposició 🎨 Obra damunt paper del reconegut artista saragossà José Manuel Broto (1949) al Centre Cultural Ca N’Apol·lònia de Son Carrió (C/ Mar, 56).
Aquesta exposició s’ha muntat específicament per a celebrar el 25è aniversari de la seva obertura com a espai cultural. A més, la selecció de Broto no és casual, ja que va ser el primer artista en exposar la seva obra a l’espai; el qual durant aquests anys també ha acollit les exposicions d’artistes de referència de la plàstica contemporània com Jim Bird, Josep Guinovart, Xavier Grau, Antón Lamazares, Guillem Nadal, Albert Ràfols Casamada, José María Sicilia, entre d’altres.

A l’exposició Obra damunt paper, Broto presenta un total de 13 dibuixos, elaborats especialment per a ser exposats dintre d’aquest espai tan íntim i recollit. El material plàstic es suma al compendi d’obres que configura la seva dilatada i exitosa trajectòria artística, la qual es caracteritza pels més de cinquanta anys dialogant visualment amb el públic, per les més de cent exposicions arreu 🌍 d’Espanya, Europa i Amèrica i pels deu guardons 🏅 rebuts: el Premi San Jorge de Pintura de la Diputació de Saragossa (1970), el Grand Prix du Salon Montrouge de França (1988), el Premi Nacional d’Arts Plàstiques (1995), el Premi ARCO de l’Associació de Crítics (1997), el Premi Aragó Goya de Gravat (2003), el Premi Antonio Labordeta (2016), el Premi d’Arts Plàstiques del Rotary Club de Palma (2017), la menció d’Aragonès d’Honor que atorga el “Periódico de Aragón” (2017), el Premi Nacional d’Art Gràfic (2017) i el Premi Tomás Francisco Prieto que concedeix la Reial Casa de la Moneda (2018).
L’espai expositiu romandrà obert fins el diumenge, 29 de novembre i es podrà visitar els divendres, dissabtes i diumenges, de 18 a 20 h. L’entrada 🎫 és gratuïta.