Ajudes econòmiques individuals per a la gent gran

El Consell de Mallorca ha obert una nova línia d’ajuts. En aquest cas, destinats a la gent gran. El pressupost total d’aquestes ajudes és de 1.350.000 € i es poden sol·licitar fins dia 26 de novembre.

Atorgar ajudes econòmiques per les despeses fetes l’any 2019-2020 en equips o en tractaments que permeten aconseguir la recuperació física, psíquica i sensorial de les persones majors de seixanta-cinc anys, així com suplir-ne o complementar-ne les limitacions i mancances funcionals i facilitar-ne el desenvolupament de la vida diària amb un augment de la qualitat de vida i del benestar social, aquí s’hi inclouen pròtesis i ortesis (audiòfons, ulleres, pròtesis dentals, etc.), ajudes a la mobilitat i a la comunicació (llit hospitalari adaptat, matalàs antiescares, cadires elèctriques, etc.).

Així, les persones empadronades a Mallorca abans del 23 d’octubre de 2018, majors de seixanta-cinc anys el dia que presentin la sol·licitud, la renda personal de les quals no superi la quantitat de 22.558,77 euros anuals poden accedir a aquesta subvenció.

 

Teniu tots els detalls a aquest aquí.