SUSPESA PROGRAMACIÓ NADAL CULTURAL

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha suspès tota la programació de Nadal Cultural, així com les festes de Sant Antoni 2021. Ho ha oficialitzat aquest dilluns, 21 de desembre, amb un decret de batlia.

Tots els esdeveniments es troben emparats a unes capacitats màximes d’aforament respectant, en tot moment i de manera estricta, la distància social i l’ús de la mascareta. D’aquesta manera s’entén que tots els esdeveniments presencials suposen un punt de risc elevat de contagi que, en la mesura més gran possible, s’han d’evitar. Per aquest motiu, de s de l’Ajuntament s’ha optat per suspendre totes les activitats organitzades per part de l’Ajuntament incloses en el programa del Nadal Cultural 2020/21, així com tots els actes relacionats amb l’arribada dels reis d’Orient, excepte la cavalcada dels reis, que es comunicarà oportunament la manera, si és possible, de realitzar-la i seguir-la. Igualment, també queden suspesos tots els actes relacionats amb la festivitat tradicional de Sant Antoni, ja que no es té previsió de millora en tan poc temps.

Des del consistori es lamenta haver d’adoptar aquesta mesura, però en aquests moments, es considera imprescindible fer un esforç tant individual com col·lectiu perquè com més aviat millor puguem començar a veure una millora en la situació.

Teniu el decret complet aquí.

https://www.santllorenc.es/noticies-ajuntament/sant-llorenc-des-cardassar-suspen-tots-els-actes-de-nadal-i-sant-antoni