COL·LOCACIÓ DE PEDRES DE LA MEMÒRIA A SON CARRIÓ

Son Carrió ret homenatge al matrimoni carrioner repressaliat pel feixisme durant la guerra civil, na Magdalena Bassa Galmés (Móra), torturada i assassinada l’any 1936 a Son Coletes als 28 anys i en Jaume Carrió Bauzà (Fompella), assassinat l’any 1936 a Son Carrió als 33 anys, deixaren una filla d’1 any.
Han assistit a l’acte familiars de les víctimes; el director general de la Memòria Democràtica del Govern Balear, Marc Herrera; el delegat de Son Carrió, Jaume Bassa; el regidor de Memòria Històrica de l’ajuntament de Sant Llorenç, Pep Jaume; Antònia Matamalas del col·lectiu de les dones de Llevant, l’associació Figues de cosines de Sant Llorenç i l’escriptor llorencí, Pep Cortès.
Ha estat un acte emotiu i de justícia històrica pels familiars.