SUBVENCIONS ESPORTS

Un any més, l’Ajuntament de Sant Llorenç torna a destinar un total de 40.000 € a subvencions pels esportistes del municipi. Aquesta convocatòria, que compleix ja 5 anys, permetrà que el consistori llorencí subvencioni tant a esportistes individuals com a entitats, associacions i clubs esportius que ho demanin i compleixin els requisits. Amb aquesta mesura, la regidoria d’Esports segueix apostant per promocionar i fomentar la pràctica de l’esport ⚽️🏀🥎🏐 en el nostre municipi.
Les subvencions de caràcter individual suposaran 8.000 € de total, mentre que els 32.000 € restants aniran a entitats, associacions i clubs esportius. Les despeses que es subvencionaran seran les que es comprenguin entre entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2021.
El termini per a presentar les sol·licituds acabarà el 31 de gener de 2022. Cal recordar, que totes les bases han estat consensuades també amb el Consell Municipal d’Esports. Podeu consultar les bases, requisits i terminis de les convocatòries al següent enllaç 👉 https://seue.santllorenc.es/subvencions