Sant Llorenç torna a destinar una partida pressupostària a beques de transport escolar

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha aprovat en Ple en sessió ordinària de data 12 d’agost de 2020, destinar una partida dels seus pressupostos per a subvencionar les despeses que genera el transport a l’alumnat de Batxillerat, Cicles Formatius, Mòduls Professionals i Educació Especial, que no poden utilitzar, per motius justificats, els mitjans que disposa el consistori per a aquesta funció.

Aquesta ajuda, la podran demanar totes les persones d’entre 16 a 25 anys, empadronades al municipi i que estiguin cursant estudis de Batxillerat, Cicles Formatius, Mòduls Professionals i Educació Especial a qualsevol centre de l’Illa.

La quantia d’aquestes subvencions vendrà determinada per la distància entre el nucli de població de l’estudiant i el centre d’estudis de destí. Així, es pagarà el kilòmetre a 0,095 €. L’Ajuntament ha establert un màxim de 452,20 € per estudiant.

Les sol·licituds per adherir-se a aquestes ajudes es poden presentar fins al 30 de novembre del 2020.

Per a poder inscriure’s s’haurà d’adjuntar:

  • Acreditació de la personalitat jurídica i dades personals de l’alumne (nom, NIF, adreça, telèfon).
  • Certificat d’estar al corrent de les obligacions tributaries amb l’Agència tributària (l’AEAT) i amb la seguretat social.
  • Còpia de la matriculació al centre escolar i certificat acreditatiu d’haver assistit regularment a les classes.
  • Certificació bancària de les dades del compte corrent del pare/mare o tutor on se sol·licita que s’efectuï l’ingrés de la subvenció que es pugui concedir.
  • Comprovant de què s’està al corrent de les obligacions fiscals amb l’Ajuntament així com de no trobar-se sotmès a cap procediment de reintegrament de subvencions públiques o cap procediment sancionador.
    • Per a consultar més informació, accediu al següent enllaç.