Activitats Esportives Municipals 2021-2022

Un any més la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, compromesa amb l’esport, l’activitat física i la salut, ofereix un ampli ventall d’activitats esportives municipals per cobrir les necessitats dels nins i nines del municipi.

Per això, tots els nins i nines que tinguin entre 3 i 14 anys (2n d’ESO) i que vulguin gaudir de l’esport, es podran apuntar a atletisme, dansa, escoleta futbol, judo, pàdel, patinatge, skate, tenis i zumba. A més, no es descarta que més endavant es puguin dur a terme altres activitats.

Les places són limitades a totes les modalitats esportives, i les persones residents al municipi de Sant Llorenç des Cardassar tendran prioritat.

La data límit per inscriure’s és el divendres 24 de setembre. Les inscripcions es realitzaran directament amb el monitor de l’activitat. Trobareu el telèfon de contacte al cartell informatiu.

Les activitats, que s’iniciaran el divendres 1 d’octubre, compliran tota la normativa covid corresponent i en tot moment.

Les quotes del curs s’hauran d’abonar mensualment als monitors corresponents, els quals també facilitaran totes les pautes a seguir per tal de respectar les mesures regulades per les autoritats competents. A més, el primer mes també s’hauran d’abonar 5 € en concepte d’assegurança. En el cas que es practiqui més d’un esport, només serà necessari abonar-la una vegada.

Finalment, els pares, mares o tutors legals haureu de signar una declaració responsable, la qual es lliurarà el dia que s’assisteixi a l’activitat esportiva.

Per a qualsevol altra informació, podeu consultar el PDF informatiu o contactar amb en Pere Nebot al 609 252 932.

Esperam que gaudir d’aquestes activitats, de l’esport i de la salut física!