BALL DELS CAPARROTS I INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ D’EINES ANTIGUES

BALL DELS CAPARROTS I INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ D’EINES ANTIGUES – FESTA DE SANT MIQUEL DE SON CARRIÓ
🎉 El dia de Sant Miquel, els caparrots de Son Carrió surten a ballar cada any després de la missa, acompanyats del so dels xeremiers de sa Xerebanda, per a honorar el Patró del poble. La música del ball és l’himne de Sant Miquel del Pare Matheu.
⛏️ Acte seguit han dirigit la comitiva de grans i petits fins a ca n’Apol.lònia, on han fet dos balls i s’ha inaugurat l’exposició d’eines antigues dels carrioners Tome Miquel i Rafel Genovart.
Recoman aquesta exposició, organitzada per l’associació de veïnats a tothom, com ha dit el delegat de Son Carrió, Jaume Bassa, als grans per a recordar temps passats i als més joves, per a descobrir estris antics que utilitzaven els repadrins.
Podeu visitar l’exposició de 18 a 20 hores fins diumenge.
En Tomeu Miquel “Moragues” té una col·lecció impressionant, un bres, llums d’oli, de carburo, una picadora de tabac, de figues de moro, les eines de batre, rodes, arades.
En Rafel Genovart “Confit” ha exposat les eines de fuster del seu padrí, una vertadera joia.
🎥 També hem pogut gaudir d’una meravella de pel·lícula filmada per en Rafel Umbert “Llullo”, l’any 1970 on surt el seu pare a l’era, en Matarino de Son Carrió feinejant al camp, carros i bísties.
Per acabar la festa, un refresc preparat per l’associació de veïnats.
Gràcies a tothom, molts d’anys i visca Sant Miquel.