AJUTS A ESTUDIANTS I A ESPORTISTES

En la sessió del Ple extraordinari celebrat aquest dijous s’ha aprovat la convocatòria i les bases reguladores de les subvencions beques de transport 2022-2023 per l’alumnat de Batxillerat, Cicles Formatius, Mòduls Professionals i Educació Especial que no poden utilitzar, per motius justificats, els mitjans dels quals disposa el consistori per a aquesta funció.

Aquesta ajuda es podrà sol·licitar per part de qualsevol persona d’entre 16 a 25 anys, empadronada al municipi i que estigui cursant estudis de Batxillerat, Cicles Formatius, Mòduls Professionals i Educació Especial a qualsevol centre de l’Illa.

La quantia d’aquestes subvencions vendrà determinada per la distància entre el nucli de població de l’estudiant i el centre d’estudis de destí. Així, es pagarà el kilòmetre a 0,095 € amb un màxim de 665 € per estudiant.

Es podran consultar les bases, requisits i terminis de les convocatòries a la seu electrònica una vegada s’hagin publicat al BOIB. Podeu sol·licitar la beca a través del següent enllaç fins al 30 de novembre.

Subvencions a esportistes individuals del municipi i a entitats

Per altra banda, un any més, l’Ajuntament de Sant Llorenç torna a destinar un total de 40.000 € a subvencions pels esportistes del municipi. Aquesta convocatòria, que compleix ja sis anys, permetrà que el consistori llorencí subvencioni tant a esportistes individuals com a entitats, associacions i clubs esportius que ho demanin i compleixin els requisits.

Amb aquesta mesura, la Regidoria d’Esports continua apostant per promocionar i fomentar la pràctica de l’esport en el nostre municipi.

A les subvencions de caràcter individual s’hi destinaran 8.000 € del total, mentre que els 32.000 € restants aniran a entitats, associacions i clubs esportius. Les despeses que se subvencionaran seran les que es comprenguin entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2022.

El termini per a presentar les sol·licituds acabarà el 31 de gener de 2023. Cal recordar, que totes les bases han estat consensuades també amb el Consell Municipal d’Esports. Es podran consultar les bases, requisits i terminis de les convocatòries a la seu electrònica una vegada s’hagin publicat al BOIB.