BEQUES TRANSPORT

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha aprovat en el Ple del 20 d’octubre de 2022 la convocatòria i les bases reguladores de les subvencions beques de transport 2021-2022 per l’alumnat de Batxillerat, Cicles Formatius, Mòduls Professionals i Educació Especial, que no poden utilitzar per motius justificats, els mitjans dels quals disposa el consistori per a aquesta funció.

Aquesta ajuda, es podrà sol·licitar per part de qualsevol persona d’entre 16 a 25 anys, empadronada al municipi i que estigui cursant estudis de Batxillerat, Cicles Formatius, Mòduls Professionals i Educació Especial a qualsevol centre de l’illa.

La quantia d’aquestes subvencions vendrà determinada per la distància entre el nucli de població d’estudiant i el centre d’estudis de destí. Així, es pagarà el kilòmetre a 0,095 € amb un màxim de 665 € per estudiant.

Podeu fer la sol·licitud de beca a través d’aquest enllaç fins al 30 de novembre. Així mateix, podeu consultar totes les bases i descarregar-vos l’annex per entregar juntament amb la sol·licitud aquí.