DIA INTERNACIONAL DE L’ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES

Son Carrió:▪️ 16 de novembre a les 19.30 hCa n’Apol·lòniaPresentació del llibre Fill de Rei de Maria Huerga i exposició de pintura.▪️ 24 de novembre a les 12 h a la plaça de l’esglésiaLectura del manifest i minut de silenci.▪️ 1 de desembre a les 10.30 hBiblioteca de son CarrióContes desexplicatsA càrrec de Vivim del CActivitat adreçada a públic infantilAuditori Sa Màniga:▪️ 18 de novembre, de 16 a 18 hTALLER: DONES QUE BALLEN JUNTESImpartit per Mona BelizanPer a dones de totes les edats▪️ 18 de novembre, a les 19.30 hCONCERT: CHAVELA VARGASCeleste Alías canta ChavelaDurada: 1 h 15 minEntrada: 12 €Sant Llorenç:▪️ 23 de novembre, a les 19 h a l’Espai 36Xerrada a càrrec de Beatriz Verdera Izquierdo, catedràtica de Dret Civil – UIB.“Respostes del dret de família davant la violència de gènere “cuestiones de patria potestad (derechos, deberes), pensiones de alimentos, guarda y custodia, derecho de visitas…” a càrrec de Beatriz Verdera Izquierdo catedratica de Dret Civil UIB▪️ 24 de novembre a les 19 h a la plaça de l’AjuntamentLectura de manifest i minut de silenci.Visualització de les dones assassinades al llarg de l’any amb un parell de sabates pintades de vermell per a cada víctima (amb la col·laboració dels centres joves del municipi)▪️ 1 de desembre a les 18 hBiblioteca de Sant LlorençContes desexplicatsA càrrec de Vivim del CuentuActivitat adreçada a famílies.Sa Coma :▪️ 24 de novembre a les 11:00 h davant la delegacióLectura del manifest i minut de silenci.▪️ 24 de novembre a les 20:00 hBiblioteca de Sa ComaTertúlia del club de lectura d’adults “la biblioteca dels llibres rebutjats” de David FuenquinosDirigida i moderada per n’Eulàlia ArlèsActivitat adreçada a públic adult.▪️ 29 de novembre a les 18:00 hBiblioteca de Sa ComaContes desexplicatsA càrrec de Vivim del CuentuActivitat adreçada a públic familiar.Altres informacions d’interès general:▪️ Dia 2 de novembre, el plenari municipal va aprovar per unanimitat la creació de la taula local de coordinació per l’abordatge de violències masclistes.▪️ S’ha pintat mobiliari urbà de lila a diferents indrets del municipi en memòria de les víctimes de violència de gènere.▪️ La façana de l’Espai 36 estarà de lila del dia 1 de novembre al 25.▪️ El Centre Jove realitzarà activitats relacionades amb el 25N durant tot el mes (programa a part)