TROBADA JUVENIL CENTRE JOVE

🧑🏼👩🏾‍🦱🧑🏻‍🦱👩🏻‍🦰 Les activitats promogudes des del Centre Jove destinades al jovent del nostre municipi es tornen a posar en marxa! I és que des de l’Ajuntament s’ha contractat a un dinamitzador juvenil especialitzat en aquest camp amb l’objectiu de donar cobertura a aquest servei.

“Aquest servei és molt necessari, ja que per motius de la Covid-19 va quedar suspès. Ara, després de la tramitació de la contractació per tornar-ho a iniciar, l’Ajuntament ja es troba en condicions de tornar-lo a oferir”, ha explicat Antònia Bauzà, regidora de Joventut.

Per això, durant els pròxims dies es duran a terme els primers contactes amb l’alumnat de 6è dels CEIPs municipals i amb el jovent del municipi per tal d’explicar què pot oferir el Centre Jove i per conèixer les seves inquietuds, motivacions, necessitats, etc.

Així mateix, el Centre Jove oferirà nombroses activitats itinerants per l’alumnat a partir de 6è de primària. Tallers ✂, xerrades informatives 🗣, excursions 📍 i un llarg etcètera seran el catàleg d’activitats que estam convençuts que seran del seu gust.
A més, s’oferirà informació d’interès juvenil i la possibilitat d’organitzar les seves pròpies trobades i activitats als espais que els hi pot oferir l’Ajuntament al jovent del municipi.

L’objectiu és impulsar la participació d’aquest sector de la població i promoure que es trobin més presents i actius. Apostam per una joventut saludable i responsable.

Per aquest motiu, un bon punt de partida seran les trobades que s’han organitzat els dies vinents a sa Coma, Son Carrió i Sant Llorenç des Cardassar on el jovent serà el protagonista per iniciar una nova aventura al nostre municipi 👇. Us hi esperam!