II FIRA DE L’OCUPACIÓ

El Consorci de Turisme de Cala Millor, format pels ajuntaments de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar, ha organitzat pel pròxim 28 de febrer la II Fira de l’Ocupació de la destinació Cala Millor.

Una fira que té com a objectiu crear un punt de trobada entre persones que cerquen feina i empreses que cerquen personal, talent o col·laboradors. Aquesta proposta és molt interessant tant per a gent que es troba en recerca activa de feina com també per a les empreses, que, en la nostra destinació, sobretot abans de l’inici de la temporada turística, necessiten incorporar noves persones treballadores als seus equips.

De 10 a 17 h portes obertes per entrevistes, on les empreses inscrites podran reunir-se, fer entrevistes i trobar a persones que encaixin en els perfils que necessiten.
De les 9 a les 10.30 h. hi haurà el taller “Entrevista per competències”. Per a les inscripcions al taller, es pot fer mitjançant el següent enllaç:  https://forms.gle/LaCVobGCitE1Ygm28

De les 9 a les 10 h, Taula redona “Optimitzar el Talent: Desafiaments i Estratègies en la Selecció i Retenció de Personal Qualificat”.