25 ANYS CENTRE CULTURAL CA N’APOL·LÒNIA

25 ANYS DEL CENTRE CULTURAL DE CA N’APOL.LÒNIA DE SON CARRIÓ (1995-2020)
La casa de ca n’Apol·lònia és una de les primeres cases del poble de Son Carrió, l’Ajuntament de Sant Llorenç la va adquirir l’any 1995 per a rehabilitar-la com a Centre Cultural, conservant-ne els elements arquitectònics de casa rural mallorquina típica.
La 1ª exposició d’art que s’hi va fer fou “Jocs” de l’artista J. Manuel Broto l’any 1997. Per aquest motiu, 25 anys després, en Broto hi exposa la seva obra “Papers” coordinada pel Director de l’Auditori Sa Màniga, Pere Santandreu, per a celebrar-ho.
Us adjunt un escrit del programa de les Festes Patronals de l’any 1995 realitzat per l’arquitecte Joan Blanes, encarregat de la rehabilitació i la invitació a visitar l’exposició amb els horaris.

EXPOSICIÓ JOSÉ MANUEL BROTO A CA N’APOL·LÒNIA

El proper dimarts, 29 de setembre, a les 18 h, es podrà visitar l’exposició 🎨 Obra damunt paper del reconegut artista saragossà José Manuel Broto (1949) al Centre Cultural Ca N’Apol·lònia de Son Carrió (C/ Mar, 56).
Aquesta exposició s’ha muntat específicament per a celebrar el 25è aniversari de la seva obertura com a espai cultural. A més, la selecció de Broto no és casual, ja que va ser el primer artista en exposar la seva obra a l’espai; el qual durant aquests anys també ha acollit les exposicions d’artistes de referència de la plàstica contemporània com Jim Bird, Josep Guinovart, Xavier Grau, Antón Lamazares, Guillem Nadal, Albert Ràfols Casamada, José María Sicilia, entre d’altres.

Continua llegint