CONCURS FOTOGRÀFIC

Destacades

BASES_CONCURS_PDF

BASES:

  1. OBJECTE

L’objecte d’aquestes bases és regular la participació al concurs fotogràfic «Ara que me lleu… racons de Son Carrió».

  1. REQUISITS PER CONCURSAR

Poden optar a aquest concurs les persones que figurin inscrites al padró municipal de Sant Llorenç des Cardassar, en la data del concurs.

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar revisarà aquesta condició. Continua llegint

PRESENTACIÓ CURTMETRATGE “CONFINADES”

L’associació Figues de Cosines del Municipi de Sant Llorenç, ha presentat a Son Carrió el curtmetratge “Confinades”, premi art jove 2020, on donen veu a 12 dones treballadores durant el confinament, com han explicat, en un moment on tot s’atura les dones han treballat més que mai, han estat alhora: mares, professores, cuidadores, netejadores…
Na Paula Girart, directora del curtmetratge, juntament amb altres membres de figues de cosines, han presentat aquest emotiu curtmetratge que no deixa indiferent ningú.
Un acte per a celebrar el dia de la dona i donar a conèixer aquesta associació que treballa per a la igualtat real de les dones.
Moltes gràcies a l’associació i a totes les persones que hi han assistit.

COL·LOCACIÓ DE PEDRES DE LA MEMÒRIA A SON CARRIÓ

Son Carrió ret homenatge al matrimoni carrioner repressaliat pel feixisme durant la guerra civil, na Magdalena Bassa Galmés (Móra), torturada i assassinada l’any 1936 a Son Coletes als 28 anys i en Jaume Carrió Bauzà (Fompella), assassinat l’any 1936 a Son Carrió als 33 anys, deixaren una filla d’1 any.
Han assistit a l’acte familiars de les víctimes; el director general de la Memòria Democràtica del Govern Balear, Marc Herrera; el delegat de Son Carrió, Jaume Bassa; el regidor de Memòria Històrica de l’ajuntament de Sant Llorenç, Pep Jaume; Antònia Matamalas del col·lectiu de les dones de Llevant, l’associació Figues de cosines de Sant Llorenç i l’escriptor llorencí, Pep Cortès.
Ha estat un acte emotiu i de justícia històrica pels familiars.