L’escola de Son Carrió canta nadales al centre de dia

P1110626

El director de l’escola Sant Miquel de Son Carrió, en Joan Toni Oliver, dirigeix una coral formada per un nombrós grup d’alumnes de primària, el delegat de Son Carrió, Mateu Frau li va proposar anar a cantar al centre de dia i aquest dimarts dia 22, han ofert un concert magnífic amb un repertori de villancets i temes adients a aquestes dates, el pati de ca ses monges s’ha omplit de notes nadalenques que han embadalit les padrinetes, les cuidadores i els treballadors socials. En acabar el concert, la regidora de serveis socials, Maria Galmés, la de cultura, Dolors Sànchez i la d’educació, Alícia Duran han preparat una ollada de xocolata amb ensaïmada que el delegat Mateu Frau, els professors i els treballadors del centre s’han encarregat de repartir a tothom.

Per acabar el matí, tots els nins i nines han anat a visitar l’exposició de ca n’Apol.lònia: dimonis d’en Jaume Blai, caparrots i betlem i un contacontes de regal. Bon Nadal.

Aquí podeu veure els vídeos de l’actuació de la coral:


Aquí les fotos:

Fotos Coral Escola Sant Miquel

2 pensaments a “L’escola de Son Carrió canta nadales al centre de dia

Els comentaris estan tancats.