DINAR DE SANT MIQUEL DE L’ASSOCIACIÓ DE LA 3a EDAT DE SON CARRIÓ

🥘 El Poliesportiu ha quedat ple, quasi 200 socis de la 3a edat i autoritats han pogut gaudir d’una espectacular paella, preparada per cuiners i cuineres de l’Associació.
🍨De postres, un magnífic gelat de garrova amb coca de quarto, encarregat per l’Ajuntament, ja que el tema de la fira d’enguany és la garrova, vi, aigua i cafè.
🎵Per acabar ball per a tothom amb els professors de ball Antònia i Rafel.
Agrair la bona organització de l’Associació i la col·laboració del personal de neteja de l’Ajuntament i la brigada.

PREGÓ I INAUGURACIÓ DE LES EXPOSICIONS-FESTES PATRONALS DE SON CARRIÓ 2023

🧑‍🎤Aquest diumenge la Banda de Música de Sant Llorenç ha començat la festa, acte seguit els Caparrots carrioners han fet el 1r ball a la plaça de l’església, acompanyats pels xeremiers de sa Xerebanda donant el sus al pregó, un pregó emotiu i original a càrrec d’un grup de joves carrioners, en Toni Adrover Soler acompanyat del so del violí de n’Antònia Llull Galmés i la guitarra d’en Juan Blas Garcia Genovart.
Acte seguit la inauguració de les exposicions i l’entrega de premis.
🖼 A la capella de ca ses monges s’ha fet entrega dels premis del XXXIV Certamen de pintura, el 1r premi per a la manacorina Cati Julve i el 2n per a na Jazmin Luna Lorenzo d’Andratx. Agrair la col·laboració del Jurat i de la bibliotecària de Son Carrió, Assumpció Riera.
🍷 Al Centre Cultural de ca n’Apol·lònia la protagonista de l’exposició d’enguany és la garrova, el tema de la fira d’enguany, organitzada pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Sant Llorenç.
🪕A damunt la UBS una exposició de panells explicatius de les eines i estris d’un temps a partir de les eines d’En Tomeu Moragues, organitzada per na Marga Blanquer amb la col·laboració d’en Biel Capó i l’Associació de veïns de Son Carrió. Patrocinada pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Sant Llorenç.
📷 Exposició de fotos del concurs “Son Carrió rural” na Cati Tugores ha estat la guanyadora de la millor fotografia i n’Elmer Mendoza millor fotografia retocada. N’Ignasi Garcia, fotògraf de Sant Llorenç ha col·laborat amb la selecció de fotos i el seu revelat.
Els professors de l’escola de música de Sant Llorenç han amenitzat la vetlada amb bona música acompanyada de vi i una picada amb productes mallorquins.
Podeu veure els vídeos del pregó, el ball dels caparrots, els professors de música, a més de totes les fotos, clicant al següent enllaç 👇

XVIII CURSA DE SES PAPARRES SON CARRIÓ

Més de 900 persones han participat a la cursa, omplint el poble de corredors i corredores. Un any més el Club Esportiu Ses Paparres ho ha aconseguit, un èxit de participació.
Gràcies Paparres per la bona organització i agrair també la col·laboració de la policia local, protecció civil i ambulàncies.
Salut i molts d’anys.
Podeu veure totes les fotos al següent enllaç👇

XXV CAMINADA DE SON CARRIÓ AL CASTELL DE SA PUNTA DE N’AMER

🚶‍♂️🚶‍♀️ Aquest diumenge, amb un temps esplèndid, un grup d’una seixantena de persones ha pujat al castell, 5 km gaudint de la naturalesa i les vistes a la mar.
Fruita i aigua a càrrec de l’Associació de Veïnats.
Amb aquest acte s’acaben les festes de Sant Miquel, unes festes familiars amb molta participació, que són possibles gràcies a les associacions del poble i a la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Llorenç, a la brigada i a la policia.

XI SOPAR A LA FRESCA

🎉 Després de dos anys, més de 300 persones han volgut participar del sopar aquest dissabte.
🍲 L’associació de la 3a edat ha preparat freixura per 100 socis que ocupaven tot el carrer Major. A la plaça de l’Església, 20 taulades de famílies, amics, joves i grans que han engalanat les taules i preparat el sopar. Alguns han aprofitat per a celebrar els anys.
Una gran festa familiar amenitzada per la música i la il·luminació d’en Miquel Mosso.

NIT DE TAPES

NIT DE TAPES I MÚSICA – FESTES SANT MIQUEL DE SON CARRIÓ
🍢 Aquest divendres, l’associació de veïnats de Son Carrió ha organitzat la nit de tapes amb motiu de les festes de Sant Miquel, una gran afluència de gent que ha pogut tastar el menjar preparat per diferents restaurants i associacions del Municipi.
🎶 Ball en línea i música en directe a càrrec del grup The Suricats.
Una nit fantàstica per acabar el mes de setembre.