PREGÓ I INAUGURACIÓ DE LES EXPOSICIONS-FESTES PATRONALS DE SON CARRIÓ 2023

🧑‍🎤Aquest diumenge la Banda de Música de Sant Llorenç ha començat la festa, acte seguit els Caparrots carrioners han fet el 1r ball a la plaça de l’església, acompanyats pels xeremiers de sa Xerebanda donant el sus al pregó, un pregó emotiu i original a càrrec d’un grup de joves carrioners, en Toni Adrover Soler acompanyat del so del violí de n’Antònia Llull Galmés i la guitarra d’en Juan Blas Garcia Genovart.
Acte seguit la inauguració de les exposicions i l’entrega de premis.
🖼 A la capella de ca ses monges s’ha fet entrega dels premis del XXXIV Certamen de pintura, el 1r premi per a la manacorina Cati Julve i el 2n per a na Jazmin Luna Lorenzo d’Andratx. Agrair la col·laboració del Jurat i de la bibliotecària de Son Carrió, Assumpció Riera.
🍷 Al Centre Cultural de ca n’Apol·lònia la protagonista de l’exposició d’enguany és la garrova, el tema de la fira d’enguany, organitzada pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Sant Llorenç.
🪕A damunt la UBS una exposició de panells explicatius de les eines i estris d’un temps a partir de les eines d’En Tomeu Moragues, organitzada per na Marga Blanquer amb la col·laboració d’en Biel Capó i l’Associació de veïns de Son Carrió. Patrocinada pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Sant Llorenç.
📷 Exposició de fotos del concurs “Son Carrió rural” na Cati Tugores ha estat la guanyadora de la millor fotografia i n’Elmer Mendoza millor fotografia retocada. N’Ignasi Garcia, fotògraf de Sant Llorenç ha col·laborat amb la selecció de fotos i el seu revelat.
Els professors de l’escola de música de Sant Llorenç han amenitzat la vetlada amb bona música acompanyada de vi i una picada amb productes mallorquins.
Podeu veure els vídeos del pregó, el ball dels caparrots, els professors de música, a més de totes les fotos, clicant al següent enllaç 👇