DINAR DE SANT MIQUEL

 

Dia 8 de maig és la festa del Patró de Son Carrió, per a celebrar-ho l’associació de la 3ª edat ha preparat una magnífica paella per a tots els socis i els regidors, en Tomeu Miquel, president de l’associació ha agraït l’assistència i col·laboració dels participants i el delegat de Son Carrió, Mateu Frau ha convidat a tothom a les festes i a ballar amb el duo Marblau.

Fotos del Dinar de Sant Miquel

TORRADA 3ª EDAT SON CARRIÓ

Aquest diumenge, l’associació de la 3ª edat de Son Carrió ha celebrat la tradicional torrada abans del carnaval i la quaresma. Aprofitant els darrers dies per torrar llonganissa, panxeta i botifarrons. El president, Tomeu Miquel ha informat de les activitats programades durant els propers mesos, el delegat de Son Carrió, Mateu Frau també s’ha dirigit als socis per oferir el centre de dia a l’associació, el temps que durin les obres del bar de la 3ª edat i na Margalida Blanquer, en nom de l’associació de veïnats, ha explicat el projecte de fotos antigues per a muntar una exposició, demanant la col·laboració de voluntaris. Molts d’anys.

Enllaç a les Fotos: https://photos.app.goo.gl/9abl5Rp38N2XISoh1

“PENSAM EL NADAL AMB PARAULES” AL CENTRE DE DIA

El dimecres matí les usuàries del centre de dia i del curs de memòria, han pogut gaudir d’unes històries i uns poemes de nadal que han commogut i emocionat tothom, gràcies a la màgia i la cadència de les paraules de n’Eulària Arlès, que aconsegueixen arribar al cor i provoquen el plaer d’escoltar, recordant-nos la importància d’aturar el ritme atrafegat i dedicar uns moments a pensar el nadal amb paraules musicals. “Cada cosa a son temps i per a Nadal neules”.
Acte organitzat per la biblioteca de Son Carrió dins el programa del nadal cultural.

DINAR DE NADAL DE L’ASSOCIACIÓ DE LA 3ª EDAT

El diumenge, 10 de desembre, l’Associació de la 3ª edat ha celebrat el dinar de nadal al restaurant Can Toni de Porto Cristo, amb una gran afluència de socis i convidats d’altres associacions i els regidors de l’Ajuntament: Mateu Frau, Delegat de Son Carrió, Maria Galmés, regidora de Serveis Socials, Aina Maria Vives, regidora de Comerç i el batle, Mateu Puigròs. El president de l’associació, Tomeu Miquel, ha donat els molts d’anys a tots els assistents i s’han rifat 3 canastres de nadal farcides de productes. El nadal ja arriba i una bona manera de celebrar-ho és amb bon menjar i bona companyia.

Fotos del Dinar de la 3ª Edat

TORRADA I ASSEMBLEA ASS. 3ª EDAT

Aquest dissabte, l’associació de la tercera edat ha celebrat l’assemblea anual amb una torrada al poliesportiu de Son Carrió, el bon temps ha acompanyat aquest dinar de germanor. Abans de dinar, el batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs ha dirigit unes paraules a l’associació, explicant com van els avanços de les obres de reforma del local de la 3ª edat.

Fotos de la Torrada

FESTA DEL PATRÓ I DINAR DE LA 3ª EDAT

Dia 8 de maig és la festa gran de Son Carrió, ja que es celebra Sant Miquel de maig, Patró de Son Carrió. A les 11 h el rector Jaume Mercant ha oficiat la missa i després paella al poliesportiu preparada per l’Associació de la 3ª edat, unes 200 persones, entre socis de la 3ª edat, regidors i entitats. El president de l’Associació, Tomeu Miquel ha dit unes paraules d’agraïment, el batle, Mateu Puigròs i el delegat de Son Carrió, Mateu Frau també han convidat a festa, així com la regidora de benestar social, Maria Galmés. Per acabar ball per a tothom amb el duo Marblau.

Fotos del Dinar de Sant Miquel