SILVESTRE CARRIONERA

Caminada i dinar ses paparres

Aquest diumenge de bon matí, el Club Esportiu Ses Paparres ha organitzat una caminada d’11 km per sa via verda i camins dels voltants de Son Carrió. Dues horetes bones caminant envoltats de natura i aire fresc. A l’arribada dinar de frit i escalops per agafar forces, preparat pel cuiner del Platja Moreia Toni Galmés, a la plaça Mossèn Alcover. Podeu veure totes les fotos clicant aquí 👇

CAMPUS ESPORTIUS DE NADAL

Aquest Nadal 🎄 no hi ha excusa.

⚽️ campus de futbol i de 🏓 pàdel perqué passis unes vacances amb salut i diversió.

Apunta’t!

Tota la info 👉 https://www.santllorenc.es/ca/noticies-ajuntament/campus-de-nadal-de-futbol-i-padel

XI BAIXADA DE LLUC A SON CARRIÓ A PEU

El Grup Esportiu Ses Paparres organitza aquesta baixada de Lluc a Son Carrió amb molta participació, enguany 57 persones després de sopar a Lluc han baixat caminant fins a diferents pobles i els que han arribat a Son Carrió ha estat un grup ben reduït de valents que s’han passat tota la nit caminant, a l’arribada els esperaven amb un refresc per agafar forces. Enhorabona un any més.

Fotos de Mari Calafat.

https://photos.app.goo.gl/XzL9HU463L7LGjRy5

FINALS VIII TORNEIG DE PÀDEL FESTES SON CARRIÓ

Avui horabaixa, amb les finals masculines de la 3a i 4a categories acaba el torneig de pàdel de les festes de Sant Miquel de Son Carrió. Gràcies per participar, molts d’anys.

FOTOS DEL TORNEIG DE PÀDEL

FINAL FEMENINA TORNEIG DE PÀDEL DE SON CARRIÓ

Aquest divendres s’ha jugat la final femenina de la 3ª categoria del VIII torneig de pàdel, organitzat pel “Club Pàdel Llevant” amb la col·laboració del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Sant Llorenç amb motiu de les festes de Sant Miquel. Han fet entrega dels premis el Delegat de Son Carrió, Jaume Bassa i el Regidor Nofre Garcia, juntament amb la professora del Club, Joana Maria.

SUBCAMPIONES

CAMPIONES