Visita guiada al museu de l’estació

Aquest dissabte dia 26, la nau del museu del ferrocarril de l’estació de Son Carrió ha tingut les portes obertes de 10 a 14 h. per a rebre una multitud de visitants. Organitzat pel Ferrocaib, l’Associació d’Amics del ferrocarril juntament amb l’Ajuntament de Sant Llorenç. Cada 30 minuts s’ha realitzat una visita guiada a càrrec del Sr. Leonardo Baldovino, secretari del Ferrocaib, acompanyat pel batle Mateu Puigròs, el president de l’Ass. d’Amics del Ferrocarril, Miquel Àngel Riera, el delegat de Son Carrió, Mateu Frau i els regidors Aina Maria Vives i Pep Jaume.
La visita ha començat mostrant una locomotora de vapor de l’any 1923, feta a Alemanya, a continuació un ferrocarril de l’any 1875, de fabricació espanyola i restaurat per una escola taller de Mallorca. Aquest ferrocarril de segona classe, amb bancs de fusta i un vagó pel correu, s’il.luminava amb llums de carburo. Finalment un vagó de l’any 1930, també de fabricació espanyola i que molts assistents encara recordaven haver utilitzat, ja que la línia de tren del Llevant es va tancar l’any 1977.
A la sortida hi havia tapes i begudes a càrrec de la Food Truck allin catering del cuiner Salvador Vadell.
P1120718

Fotos Visita Guiada Museu Estació

2 pensaments a “Visita guiada al museu de l’estació

  1. Me sabe muy mal no haber podido asistir a este día en Son Carrio.
    Espero que la Asociación organice en tiempo otras jornadas de puertas abiertas para poder ver a todo detalle el precioso Carde y Escoriaza. Ya que yo le tengo un cariño especial.

  2. Un museu? Tan lleig? Això és el que voleu pel poble? I d’una associació privada? Així voleu que es gastin els doblers públics? Feis-vos-ho mirar!

Els comentaris estan tancats.