FOTOS DELS ACTES DE LA SETMANA CULTURAL

ANIMALADES SUBMARINES, CONTES A SON CARRIÓ

La biblioteca de Son Carrió ha organitzat aquest contacontes dins la setmana Cultural de maig, a càrrec de centimets teatre: contes submarins, el rei Neptú, cançonetes i al final el Drac Màgic, la sorpresa que ha encisat els més petits. 🐉
Acte patrocinat pel Consell Insular.

SPAGUETTI PUNKY A SON CARRIÓ

Més de 200 infants amb els pares, mares i padrines han gaudit de la festa dels Spaguetti al poliesportiu de Son Carrió. Música dels 80 que ha agradat igual a grans i a petits.
Que no decaigui, gràcies Spaguetti.

ISABEL CLARA SIMÓ FA UNA COPA AMB ELS AMICS A LA BIBLIOTECA DE SON CARRIÓ

Na Cecília Genovart, l’alter ego de l’escriptora Isabel Clara Simó, s’endinsa dins la pell de l’autora valenciana aconseguint una simbiosi perfecta.
Amb la participació del públic a través de preguntes que li fan a l’autora, se’ns mostra la personalitat i anècdotes de la seva vida i obra.
Un monòleg amè i entretingut que se fa curt.

CONCERT DE PRIMAVERA DE LA BANDA DE MÚSICA DE SANT LLORENÇ

La pluja no ha deslluït el concert de la banda, avui dia del treball, al poliesportiu de Son Carrió. El públic assistent ha pogut gaudir d’un magnífic concert amb peces conegudes.
Molts d’anys. 🎶

 

OBERTURA DE LES EXPOSICIONS – SETMANA CULTURAL DE SON CARRIÓ

Aquest divendres s’han inaugurat les exposicions de la setmana cultural: El XXXII Certamen de pintura i la projecció d’un vídeo amb fotos de les fires passades al Centre Cultural de ca n’Apol.lònia i la impressionant exposició del fotògraf llorencí Àngel Carretero “Un viatge a l’Índia” i del concurs de fotos “racons de Son Carrió” a la sala polivalent de la UBS.
El batle de Sant Llorenç, Mateu Puigròs, el Delegat de Son Carrió, Jaume Bassa, i el regidor Nofre Garcia han fet entrega dels premis als guanyadors del concurs de fotos, la carrionera Raquel Torres amb la foto” dies blancs” i el llorencí Mateu Oliver amb “el molí ballarí”. Gràcies a la col·laboració de tots els participants i al fotògraf Ignasi de Sant Llorenç i a Tot foto, encarregats de les ampliacions.
Acte seguit han entregat els premis a les pintores guanyadores del certamen de pintura d’enguany:
1r premi a na Malena Vilanova de Pollença amb l’obra “Horitzó” i el 2n a na Marisa Blume de Campos amb “L’estranger”.
Us recoman que visiteu les exposicions, estaran obertes cada dia de 18 a 20 hores fins dia 9 de maig.